Lineage2
NIGDY ALE TO NIGDY NIE POLECAM SERVERA GRAVELAND NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NEVER!!!!!!!!!!! AGR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! head gm to zlodziej i chuj i nic wiecej tak rada o demnie na przyszlosc wiec weźcie to sobie do serca i choc by wam placili to tam nie grajcie!!!!!!! to nie sa zarty!!!!!!!!
Nowy użytkownik
Dragon Network
Bardzo bardzo fajny serw był nie wiem jak teraz
Nowy użytkownik
DN -.- grałem tam 4 lata temu ;p pełno donatorów itd ;p grałem tydzien temu na L2 Dreams ok tygodnia... tez w chuj donatorów ;p dałem sobie spokój ;p
o gravelandzie . ja sie zgodze z bisOopem , ten pierdolony kard ustawil chyba z 20% szans ze item wejdzie na +4 . nigdy nic nie mozna bylo wbic no chyba ze za FA z doty. drop z mobow jest zly , raz moj klan poszedl na Uruke na PI to im droplo 3 recki na nightmare , i to ma byc normalny serwer ??xD rok po ukazwaniu sie epiloga niema vesperow . ostatnio gdy wszedlem z 2 dni temu , zajzalem do coin managera to byl dostepny enchat za dote dla vesperow . S84 niema ale enchat juz oczywiscie wprowadzili. w stycznu ma tam wejsc freya ale jeszce niema epiloga , nawet na gracie nie mozna poleciec xD